Avernakø kirke

Konfirmation

Du kan blive konfirmeret i folkekirken, hvis du er døbt. Konfirmationen bekræfter din dåb. Du skal altså være døbt og endvidere have deltaget i konfirmationsforberedelsen, som styrker din fortrolighed med det kristne trosgrundlag og folkekirkens gudstjeneste. Præsten kan forlange, at du deltager i et antal gudstjenester i løbet af konfirmationsforberedelsen.

Konfirmationen foregår normalt ved en søndagsgudstjeneste om foråret, men kan også afholdes Bededag og Kristi Himmelfartsdag.

Forberedelsen og konfirmationen finder normalt sted i det sogn, hvor du bor.

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION I 2018

finder sted i forbindelse med gudstjenesten i Faaborg kirke den 24. september kl. 10,30.

Medbring dåbsattest/navneattest!

Vi starter med en festlig gudstjeneste i Faaborg kirke kl. 10.30..
Efter gudstjenesten er der indskrivning af sæsonens konfirmander, der skal konfirmeres i enten, Faaborg, Diernæs, Lyø eller Avernakø kirker.

Tilmeldingsblanketter lægges på skolens intranet.

Uptime-IT ApSAvernakø kirke, Kirkestræde 11, 5600 Fåborg